• Google Apps

    Kaikki samasta paikasta

  • Google Sheets

    Sheets toimii kuten Excel, mutta tiimityöskentely on helpompaa.

  • Google Docs

    Kuten Word, mutta tehokas tiimityöskentely on taas etuna.

Google Apps on kaikki, mitä tarvitset tehokkaaseen työntekoon. Google mahdollistaa työnteon ajasta ja paikasta riippumatta. Google Drive tallentaa automaattisesti pilvipalveluun kaikki dokumenttisi ja ne ovat aina saatavilla ja muokattavissa missä tahansa oletkin.

Et tarvitse erillisiä toimistosovelluksia

Google Apps on joukko pilvipohjaisia palveluja, jotka mahdollistavat sähköpostin, kalenterin, asiakirjojen, laskentataulukoiden ja esitysten luomisen ja muokkaamisen ilman laite- ja paikkasidonnaisuutta. Google-palvelujen käyttöön tarvitaan vain internet-yhteys ja selain. Dokumentit voidaan tallentaa myös omalle koneelle, jolloin niitä voidaan käyttää ilman internet-yhteyttä. Materiaalia voidaan jakaa helposti verkkoon muiden kanssa yhdessä muokattavaksi.

Google G-Suite
4,64

G Suite on sovellustuoteperhe, joka koostuu yrityskäytössä hyödyllisistä Google-sovelluksista. Saat käyttöösi kaikki Googlen tarjoamat tuotteet.

Tilaa
Google Holvi
5,00

Tarkat säilytysvaatimukset varmistavat sen, että vaikka työntekijä itse poistaisi viestejä tai lähtisi yrityksestä, eivät tärkeät viestit tuhoudu.

Tilaa
Ota yhteyttä Markukseen

Markus Sukunimi
asiakkuuspäällikkö

puh 010 555 5555
email markus@hornet.fi