• Google Apps

    Tehokkaampaa yhteisöllisyyttä.

  • Office 365

    Siirrä kaikki työhön liittyvät ohjelmat pilveen.

  • Virtuaalipalvelimet

    Anna Hornetin huolehtia palvelimista puolestasi.

Google Apps

Google Business Apps on kaikki, mitä tarvitset tehokkaaseen työntekoon. Google mahdollistaa työnteon ajasta ja paikasta riippumatta.

Office 365

Office365 on kaikki mitä yritys tarvitsee. Tarjoamme muutamia erilaisia valmiita pakettiratkaisuja yrityksille.

Virtuaalipalvelimet

Tarjoamme oman tehokkaan palvelimen omalla webbiympäristöllä. Voit itse päättää mitä palvelimella ajetaan tai asennetaan.

Mitä kaikkea pilvipalvelut ovat?

Kun yrityksen tiedot ovat pilvessä, ne eivät ole työntekijöiden omilla tietokoneilla tai yrityksen omalla palvelimella vaan Hornetin yhteistyökumppaneiden palvelimilla. Pilveen pääsee käsiksi millä tahansa tietokoneella ja mobiililaitteella internetin kautta mistä vain ja milloin tahansa.

Pilvipalvelun hyödyt

Kun tiedostot ja ohjelmat ovat pilvipalvelussa, niitä voi katsoa ja käyttää kaikki ne ihmiset, joille käyttöoikeus on annettu. Palvelussa tieto voi olla myös julkisesti nähtävillä tai salasanan taakse suojattuna – sen mukaan, mikä palvelu on kyseessä.

Jos tarvitaan vahvempaa suojaa, pilvipalveluihin voi valita kaksivaiheisen tunnistuksen, jolloin esim. uudelta laitteelta kirjautuminen on mahdollista vain puhelimeen tulevan tekstiviestin koodin turvin.

Yrityksen tiedostojen tallentaminen kaukaiseen pilveen voi tutun tietokoneen sijasta huolettaa. Syytä ei ole, koska pilvipalvelut ovat paljon toimintavarmempia kuin perinteiset yhdessä laitteessa tai yrityksen omassa IT-ympäristössä olevat ohjelmat ja palvelut.

Pilvipalvelut varmennetaan ja niistä huolehditaan 24/7.

Jätä tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä